Our Story

- Nasa prica -

Kvaliteta uvijek pobjedjuje! 

Opsjednuti smo kvalitetnom odjecom, stvorenom da učini više. Sva naša odjeća izrađena je od veoma mekanih materijala i dizajnirana je tako da ide s vama od vašeg subotnjeg pješačenja, gledanje epizode Netflix-a,  do vaše dnevne kafe/caja sa svojim prijateljima/prijateljicama.

 

Ko smo mi?

 

ROYALBLACK

streetwear brend

ROYALBLACK je vise od brenda odjece, to je ipak kompletan novi pokret gdje ljudima bilo koje dobi pokaziva da je crna i bijela boja je ustvari vise od toga. Mi smo tu da pokazemo svim generacijama, da je crna i bijela boja osnova zivota. Da crna i bijela boja prikazuju smjernice zivota.
Treba se danas usuditi nositi samo crne stvari, zar ne?  Nas cilj je dobrinemo nasem drustvu sto vise mozemo, sto vise partnerstva skupiti sa neprofitnim organizacijama, Crvenim Krstom, SOS Selom, i slicnim, da sto vise podignemo svijest, i ljudima koji nisu u mogucnosti doprinijet na bilo koji nacin. 
Na svaku prodaju majicu/duksericu ili bilo koji odjevni predmet, mi odvajamo 20% i doniramo svim navedenim iznad navedenim organizacijama. 
Pratite nas na INSTAGRAM:
@rylblack
#PRIDRUZISEROYALBLACKPORODICI